miércoles, diciembre 07, 2005

¡ATUREM LA GUERRA!

Assemblea especial de la Plataforma Aturem la Guerra


Dijous, 15 de desembre, 19,30h, local de Sodepau, Ptge. del Crèdit 7, pral. (Metro Liceu o Jaume I)

Com deveu saber, el 19 març de 2006 marcarà el tercer aniversari de l’inici de la guerra contra l’Iraq. Ja s’ha establert la data, a diverses assemblees internacionals del moviment antiguerra, com a jornada de mobilització contra l’ocupació d’aquell país.

A Barcelona, la Plataforma Aturem la Guerra ha plantejat convocar una manifestació entorn a aquesta data (el dissabte, 18, o el diumenge 19 de març). També hem parlat d’organitzar unes jornades a mitjans de febrer de 2006, amb la participació d’un(a) representant del moviment antiguerra d’EUA (volem convidar la Cindy Sheehan, mare d’un soldat mort) i un expert reconegut en Orient Mitjà (volem convidar Robert Fisk), per ajudar a moure el tema.

Però aquestes són només propostes.

Per decidir què fem concretament, cal que parlem entre moltes més persones i entitats de les que han assistit últimament a les assemblees de la Plataforma.

Per aquest motiu, convoquem totes les entitats adherides a la Plataforma, a més de activistes a títol individual, a assistir a aquesta assemblea, perquè puguem decidir entre totes i tots què fer i com.

Plataforma Aturem la Guerra, Barcelona

Nota: Si us plau, ajudeu-nos a difondre aquesta crida tan àmpliament possible. Serà millor que algunes entitats la rebin dos cops que cap...
Publicar un comentario