¡ATUREM LA GUERRA!

Assemblea especial de la Plataforma Aturem la Guerra


Dijous, 15 de desembre, 19,30h, local de Sodepau, Ptge. del Crèdit 7, pral. (Metro Liceu o Jaume I)

Com deveu saber, el 19 març de 2006 marcarà el tercer aniversari de l’inici de la guerra contra l’Iraq. Ja s’ha establert la data, a diverses assemblees internacionals del moviment antiguerra, com a jornada de mobilització contra l’ocupació d’aquell país.

A Barcelona, la Plataforma Aturem la Guerra ha plantejat convocar una manifestació entorn a aquesta data (el dissabte, 18, o el diumenge 19 de març). També hem parlat d’organitzar unes jornades a mitjans de febrer de 2006, amb la participació d’un(a) representant del moviment antiguerra d’EUA (volem convidar la Cindy Sheehan, mare d’un soldat mort) i un expert reconegut en Orient Mitjà (volem convidar Robert Fisk), per ajudar a moure el tema.

Però aquestes són només propostes.

Per decidir què fem concretament, cal que parlem entre moltes més persones i entitats de les que han assistit últimament a les assemblees de la Plataforma.

Per aquest motiu, convoquem totes les entitats adherides a la Plataforma, a més de activistes a títol individual, a assistir a aquesta assemblea, perquè puguem decidir entre totes i tots què fer i com.

Plataforma Aturem la Guerra, Barcelona

Nota: Si us plau, ajudeu-nos a difondre aquesta crida tan àmpliament possible. Serà millor que algunes entitats la rebin dos cops que cap...

Comentarios

Entradas populares de este blog

Caracola, un poema de Federico García Lorca

Tres poemas de Eduard Sanahuja

"El sabor de la nada": un poema de Charles Baudelaire